Alamanuia Fa'afoma'i ma R&D Fa'afaigaluegaina o Biopharmaceuticals

      O le atinaʻeina o le gaosiga o vailaʻau faʻavaomalo i le 2023 o loʻo i ai pea i se vaitaimi o le teʻi, ae o le a sili atu foi le gauai atu o kamupani i totonu ma fafo i tupe faʻafaigaluega R & D.I le isi sefulu tausaga o lumanaʻi, e ono feagai pea le falemaʻi vailaʻau ma suiga tetele, o le suiga tele o le siosiomaga o faiga faʻavae o le lalolagi.I le siʻosiʻomaga o le suiga tele, o loʻo i ai foi i kamupani vailaʻau ni auala eseese e taulimaina ai, e pei o le faʻasologa o oloa, lala maketi, faʻataʻitaʻiga fou ma isi.

140768758-1
         O loʻo feagai foʻi kamupani vailaʻau ma luʻitau sili atu i luga.I le taimi nei, ua sili atu le gauai atu o kamupani vailaʻau i tupe faʻaalu R&D ma faʻateleina paketi. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o nisi o kamupani taʻutaʻua na faʻafaigaluegaina le tusa ma le 3.6 piliona i suʻesuʻega ma atinaʻe, ma CanSino's COVID-19 tui na faʻaalu le silia ma le 1.014 piliona i totonu. R&D tupe teu faafaigaluega.Ma o le TIGIT inhibitor a BeiGene na teu faʻafaigaluegaina le $ 2.9 piliona, Rongchang Bio's Vidicumumab faʻaagaga $ 2.6 piliona.I le taimi lava e tasi, i tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma suiga o faʻamaʻi o tagata, o vailaʻau faʻaola o loʻo i luga foi o manaoga faʻatupulaia, ma le tele o kamupani o loʻo tuʻuina atu le ala o le R&D biological dru.g. 

222

       Hunan Honya Biotec Co., Ltd. ua tuuto atu i le gaosiga o meafaigaluega faʻapipiʻi DNA faʻatasi ma fofo faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia mo le silia ma le 10 tausaga.Tuto'atasi su'esu'ega ma atina'e fa'ata'ita'iga, ose 'au e iai lona ivi i tua o le sili atu i le 20 polofesa o le biology ma inisinia na fa'au'u mai le Iunivesite o Tsinghua.E mafai ona matou tuʻuina atu punaoa mataʻutia maualuga mo suʻesuʻega faʻasaienisi o le olaga e pei o suʻesuʻega gene, suʻesuʻega mole, atinaʻe vailaʻau nucleic acid, ma isi. lelei.Galulue faʻatasi e fesoasoani i le atinaʻeina ma le alualu i luma ole alamanuia biomedical agai atu i se seneturi fou.

.

 


Taimi meli: Apr-18-2023